Uncategorized

Comfortabele kleding? Dit moet je dragen!

De juiste kleding kan zoveel voor een persoon doen. De manier waarop iemand zich kleed kan bepalend zijn op een heleboel vlakken. Tijdens een sollicitatiegesprek, bij de eerste indruk of bijvoorbeeld bij je eerste werkdag, kan dit een verkeerd overkomen. De manier waarop je tijden zo moment moet kleden hangt af van veel verschillende dingen, bij een sollicitatiegesprek ga je netjes, bij een eerste werkdag hangt het af van het bedrijf en bij de eerste indruk is het maar net wat je stijl is. Het maakt eigenlijk niet uit wat je stijl is, niemand zal daar naar kijken. Er zit een verschil tussen niet jouw smaak of er echt onverzorgd uitzien. Als je er onverzorgd uit, geeft dat op geen enkel moment een goede indruk af. 

Maar kleding kan ook veel goed doen. Je kan met de juiste kleding zo zelfverzekerd worden, en dan straal je ook uit. Als je iets draagt waar jij je 100% prettig in voelt straal je veel meer geluk uit als je iets draagt wat je niet lekker zit of wat je eigenlijk zelf mooi vind. Dat is erg belangrijk, draag iets wat je mooi vind. Veel meiden laten zich beïnvloeden door artiesten, influencers of hun vriendinnen en dragen uiteindelijk iets waar ze zichzelf niet prettig in voelen of helemaal niet mooi vinden. Dit hoeft absoluut niet, jij moet dragen wat je zelf mooi vind en waar je zelfverzekerd van word. Je straalt geluk of niet, met de verkeerde kleding straal je niet zoals altijd. 

Tuurlijk raak je beïnvloed door de trends, influencers, je vriendinnen of juist artiesten en dat is helemaal goed. Alleen vergeet niet wie je zelf bent en zelf mooi vind, vind hier een combinatie tussen die jou gelukkig maakt en niet een ander. Bepaalde dingen zul jij wel leuk vinden en je beste vriend wel, je moet iets dragen wat je zelf wil en laat je niet overhalen als dit niet jou smaak is.