Uncategorized

Jouw kledingkast!

Het kiezen van een kledingkast is natuurlijk een kwestie van smaak, maar kijk ook naar de praktische kanten van een kast. De kast moet in de ruimte passen, wil je schuifdeuren of klapdeuren, zwart of wit, met lades of zonder en ga zo maar door. De keuzes zijn oneindig en de winkels waar je een kunt kopen zijn er ook zoveel. Dus de keuze is en blijft lastig. Je hebt vast een bepaald beeld in je hoofd en bepaalde wensen waar zo’n kast aan moet voldoen. Behoeftes en wensen komen hoog te staan en in combinatie met de ruimte kun je een perfecte kast kiezen. Als je niet precies weet wat je wil zijn daar een heleboel inspiratiebronnen voor. Veel winkels die kast verkopen hebben genoeg sfeerfoto’s gemaakt om jou te verleiden.

Ook Pinterest is een goede optie om te kijken wat jouw opties zijn en of er wat staat wat jij mooi vind. Zodra jij een idee hebt wat je mooi vindt kun je om advies vragen bij de desbetreffende winkel waar jij je kast wil kopen. De ikea is bijvoorbeeld een winkel waar veel opties zijn, zelfs opties die op verschillende manieren te combineren zijn. De Ikea heeft zelf inbouwkasten op maat, deze passen in elke kamer en kunnen naar wens worden ingericht. Meer of weinig lades, veel hangrekken of juist weinig.

De opties zijn wederom oneindig en volledig naar wens in te richten. De adviseurs zullen kijken naar je wensen, maar ook naar de ruimte die de kast in beslag kan nemen. En dan komt er nog de kleur, zwart, wit, houtkleurig of een open kast. Deze kan volledig naar smaak worden uitgekozen. De prijs is ook erg verschillend en hangt van de kast en de winkel af. Daarom is het belangrijk om te kijken wat voor jou de beste prijs-kwaliteits verhouding is.