Uncategorized

Maak je outfit af!

Accessoires zijn erg nuttig om jouw kledingkast een enorme boost te geven. Met accessoires geef je een outfit een hele nieuwe uitstraling. Door te spelen met vormen, kleuren en materialen creëer je je eigen outfit. Ze maken echt een verschil zodat jij je kan onderscheiden van de rest en echt je eigen zelf kan zijn. De outfit van de vrouw bestaat uit een heleboel verschillende elementen, kleding speelt de allergrootste rol. De rest verbetert je look en geven het een mooie boost die het nodig heeft om jezelf te laten stralen. 

Kiezen van je accessoires:

Net als bij alle andere dingen staat je persoonlijke smaak en stijl voorop. Als je wat minder aandacht wil besteden aan je outfit en niet zo van de voorgrond houd kun je gaan voor subtiele accessoires die niet erg opvallen. Al je creatief bent en van kleuren houd dan kun je lekker losgaan met de grote en kleurrijke accessoires. Ze kunnen een outfit volledig veranderen naar eigen smaak. Kies niet teveel tegelijk, je moet ze wel allemaal op elkaar afgestemd  worden.

  • Bij een laag uitgesneden top kies dan voor accessoires die de aandacht op je gezicht vestigen.
  • Oorbellen kunnen een heleboel compenseren, afhankelijk van de vorm van je gezicht. Kies hangende oorbellen voor een rond gezicht, ronde oorbellen voor een lang gezicht en parels passen overal bij.
  • Kettingen moeten niet te strak zitten, als je een open halslijn hebt kies dan voor een lange ketting. Een hoge kraag is leuk om hem net onder de kraag uit te komen. 
  • Meng geen goud en zilver, dit wordt verboden in de modewereld. 

Nieuwste trends:

  • Zakdoeken, ze zijn in allerlei maten en kleuren. Je kunt ze om je nek of in je haar doen. 
  • Chokers, oftewel hoge ketting om het hals.
  • Broches, ze geven een elegante uitstraling. 
  • Maxi oorbellen, die naar beneden hangen en de aandacht trekken. 
  • Zonnebril, de gekste vormen en kleuren zijn nu helemaal in, stap af van het standaard.