Uncategorized

Wear your pants.

Je hebt een scala aan verschillende soorten broeken. Daarin kun je nog variëren in kleur, materiaal, lengte en stijl. En zelf daarin zijn nog talloze opties te bedenken. De standaard broeken staan bekend om de materiaal en de soort broek. Je hebt bijvoorbeeld een joggingbroek en een skinny jeans, deze staan bekend om hun materialen en het doel. De joggingbroek wordt meestal gebruikt om te sporten vandaar dat deze broeken soepel zijn en luchtdoorlatend. De korte broek wordt meestal gedragen als het te warm is om een lange broek aan te doen. Daarin verschilt het ook aan materialen, je hebt korte spijkerbroeken waar geen pijpen aanzitten. 

Skinny jeans:

De skinny jeans is tegenwoordig een bekende broek met veel verschillende lengtes. Je hebt broeken die boven de enkel uitkomen of juist de hele enkel bedekken. Ook is er verschil in lengtes als het gaat om de taille. Je hebt een hoge taille die rond je navel zit, een medium taille die zoals elke broek over je heupen valt en een broek met een lage taille die net op de heupen valt. Het is maar net wat je zelf lekker vind zitten. Tegenwoordig heb je ook de broeken in allerlei kleuren terwijl dit vroeger juist meer het zwart en de spijker kleur blauw was. Ook zit er verschil in de breedte van de pijpen, je hebt de flare pijp, een strakke pijp of juist een straight pijp die naar beneden valt. 

Ook zijn er broeken met gaten wat steeds meer een trend wordt onder de jongeren. Daarin heb je ook nog eens veel keuzes over de plek van de gaten en de grootte. Ook heb je broeken die niet uit spijker bestaand. Neem als voorbeeld een pantalon of een flair broek. Deze zijn niet gemaakt van spijker maar bijvoorbeeld van polyester, katoen of viscose. Voor iedereen is er een broek die perfect past, want iedereen heeft een ander figuur en een andere smaak.