Uncategorized

Zomeroutfits

In de zomer is het vaak lekker weer! Tijd om iets comfortabels aan te trekken. Je staat voor je kast maar hebt geen idee wat. Je wilt graag iets luchtigs aan, zodat je niet snel gaat zweten. Je benen zijn te dik, dus een korte broek dat wordt hem ook niet. Welke outfits zijn nou geschikt om te dragen in de zomer? In deze post krijg je drie tips voor de meest geweldige outfits die je kunt dragen in de zomer. Comfortabel en geschikt voor het warme weer.  

Dit kun jij dragen in de zomer..

1. T-shirt met korte broek en slippers 

Dit heb je altijd wel in huis en het is heerlijk comfortabel. 

2. Linnen broek met hemd en sneakers 

Voor als je niet wilt zweten is deze outfit ontzettend fijn! 

3. Basic jurk met sandalen 

Als je geen zin hebt om teveel na te denken over je outfit, dan is dit de perfecte oplossing! 

Tip: altijd moet je basics in huis hebben. Dit zijn hemdjes, t-shirts en rokken. Over het algemeen zijn deze gemaakt van katoen. Vaak koop ik mijn basics bij HM, maar je kunt bijvoorbeeld ook naar de Primark toe gaan. Hier is alles ontzettend voordelig, waardoor je extra veel kunt kopen. Het is wel beter om geen zwart te dragen als het zo warm is. Je zal dan namelijk merken dat je helemaal gaar gloeien door de hitte van de zon.

En als laatst moet je dit nog weten..

Vergeet je outfit niet te combineren met de meest prachtige accessoires. Hiervoor kan je terecht bij diverse winkels, zoals Zara, HM, maar neem ook eens een kijkje bij de Kruidvat. Ook hier vind je regelmatig leuke oorbellen, ringen, armbanden en meer. Of je nou van goud houd of zilver, maar je outfit af en je zal stralen! Enjoy your summer!