Uncategorized

De modetrends van 2021


Elk jaar zijn er weer nieuwe modetrends! En ook dit jaar zijn er al een aantal gespot bij diverse grote merken. Deze moeten we natuurlijk met jou delen, zodat je stijlvol het jaar kan afronden. In deze blogs laten wij onze favoriete modetrends zien en natuurlijk geven we ook een aantal tips!

All white
De naam zegt het al de kleur wit is de trend van het jaar! Dit is vooral zo bij oversized blazer pakken. Draag er een leuke witte bucket hat bij en je outfit is helemaal compleet! Als je toch niet helemaal met de trend mee wilt doen en wel kleur wil toevoegen dan raden we je de volgende kleurcombinaties aan. Deze zijn:
– wit & zwart
– wit blauw
– wit & bruin
– wit – cremékleur
Ben jij al klaar om jouw witte outfit te rocken?

Baggy clothes
We hadden nooit gedacht dat de skinny jeans vervangen zou worden, maar dat tijdperk is nu toch wel echt aangebroken! Wijde broeken, oversized t-shirts, grote jassen en noem het maar op allemaal items die in de 90’s super populair waren en die nu allemaal de modewereld weer hebben overgenomen. Daarom kan dit ook zeker niet ontbreken in jouw kledingkast! Tip: wil je een comfortabele outfit aan? Draag dan een flair jeans met een over t-shirt! 

Jewelry party
Tot slot heb je nog sieraden die je outfit helemaal compleet maken! Natuurlijk was dit altijd al zo, maar het is nu echt een trend geworden om veel sieraden met elkaar te dragen. Hierbij kan je denken aan meerdere kettingen over elkaar dragen, ringen om elke vinger en zo kan ik het lijstje nog wel doorgaan! Daarnaast zijn neuspiercings ook helemaal hot!

Waar koop ik dit allemaal?
Wil jij ook een echte trendsetter zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want deze items zijn nu echt overal te vinden. Je bent onder andere op het juiste adres bij de H&M, Zara, Berska, Monki en Weekday!