Uncategorized

De modetrends van 2022

De modetrends van 2022
Het nieuwe jaar begint weer bijna en dat betekent, dus ook weer nieuwe fashion trends! Tijdens de Paris Fashion Week zijn al diverse modetrends aan het licht gekomen. Daarom konden we natuurlijk ook niet wachten om dit met jullie te delen! In deze blog ontdek je het allemaal en natuurlijk geven we je ook tips!

Printjes
Iets wat volgend jaar weer helemaal in wordt zijn printjes op onder andere jeans, shirtjes en rokjes. In de jaren 80 was dit ook “de modetrend”. Daarnaast is het bij de jeans ook nog zo dat de lage variant helemaal hot wordt in plaats van de high-waisted jeans. Outfit inspiratie: draag een basic croptop met een geprinte jeans low-waist jeans, zodat je broek er helemaal uitspringt!

Hoge sandalen
Als jij het niet fijn vind om op hoge hakken te lopen, maar wel graag een hogere schoen wilt dan is de volgende fashion trend de ideale oplossing voor jouw probleem, namelijk platform sandalen! Ze zijn torenhoog, maar tegelijkertijd toch comfortabel integendeel tot hakken. Tip: draag deze hakken met een strakke rok en topje!

Satijnen kleding
Wij zijn van mening dat satijnen kleding altijd al mooi is geweest! Het geeft je een elegante uitstraling en de stof is ook nog eens super comfortabel. Ideaal om te dragen als je bijvoorbeeld lekker uit eten gaan. Wij raden je aan om een satijnen blouse en rok te dragen. En dan in dezelfde kleur! Pak er wat (gouden) sieraden bij en je bent helemaal ready to go!

Waar koop ik deze items?
Deze items kunnen dus zeker niet ontbreken aan jouw kledingkast! En daarom lees je hier gelijk waar je voor deze modetrends op het juiste adres bent! De mooiste printjes kleding kun je bestellen op jadedlonden.com, maar wil jij liever budget toen dan is shein.com ook een goed alternatief! Voor de hoge sandalen kun je terecht bij schoenenwinkel Sascha en tot slot vind je de mooiste satijnen kleding bij de Zara!