Uncategorized

De vissershoedjes zijn weer terug van weggeweest!

Ook wel bekend onder de Engelse term “bucket hat”. In de jaren 60 was dit unieke hoedje al overal te zien. Maar nu zijn ze weer helemaal terug in de mode-wereld! Daarnaast zijn visserhoedjes ook te vinden in vele verschillende stoffen, zoals spijkerstof, leer, vacht, katoen en zo kan ik wel verder gaan met de lijst! In deze blogs staan een aantal tips hoe jij je bucket hat in stijl kan combineren!

Look 1: Fully in denim
De naam van de look verklapt het al! Helemaal in spijkerstof! Deze look kan zeker niet missen in jouw kledingkast. Daarnaast is het ook handig om hiervoor te kiezen als je even geen outfit-inspiratie hebt. Om toch niet helemaal basic te gaan zorgt een spijkerstof bucket hat voor die extra boost aan jouw outfit. En springt jouw outfit er dus echt uit!

Look 2: Printjes matchen
Er zijn veel diverse bucket hats. Zo zijn er ook vissershoedjes met diverse printjes. Als jij bijvoorbeeld een topje aan wilt doen met panterprint is het super leuk dat je dit combineert met een panterprint. Hetzelfde geldt voor zebraprintjes en noem het maar op! Het is hierbij wel belangrijk dat de rest van je outfit geen printjes bevat, want anders ziet het er te druk uit! 

Waar koop ik deze bucket hats?
Bucket hats zijn tegenwoordig echt in elke winkel te vinden. Voorbeelden hierbij zijn de H&M, Zara, Bershka en Monki. Maar eigenlijk kun je wel echt bij elke kleding winkel terecht! Als je budget wilt shoppen is bestellen bij shein.com ook een goede optie, want bucket hats kosten hier soms wel eens maar €3,00! Je kan hieronder een foto inzenden van je outfit met je bucket hat. De leukste combinaties komen te staan op onze website! Doe jij ook mee met deze wedstrijd?