Uncategorized

Latex maakt een comeback in de modewereld

Je herkent het vast wel die mooie glimmende stoffen. Dit wordt latex genoemd en is weer helemaal in de mode-wereld te zien vooral bij grote merken worden ze al gespot. Ze zijn er echt in alle vormen te vinden jassen, tassen, hoeden, leggings en noem het maar op!. Dit maakt het ideaal om matchende outfits te creëren! In deze blogs geven we je een aantal tips

Latex in één kleur
Dit wordt ook wel een monochrome outfit genoemd. Je kan bijvoorbeeld een zwarte lange latex jas combineren met een leuke bucket en een legging in dezelfde kleur. Dit is vooral een aanrader voor meiden die niet er niet zoveel van houden om opvallende kleuren te dragen. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat jouw “all-black” outfit toch niet al te basic is! Het kan ook natuurlijk zo zijn dat je juist wilt opvallen met je glimmende outfit. Hierbij raden wij zeker de kleuren rood, oranje en geel aan!

Latex kleurcombinaties
Voor de echte kleurenliefhebbers heb ik ook nog een aantal kleurcombinatie-tips. Natuurlijk kun je deze tips ook toepassen bij normale kleding, maar bij latex kleding geven deze twee kleurcombinaties toch echt wel een extra boost aan jouw outfit. De eerste is zwart met geel. Deze kleuren zijn leuk om met elkaar te dragen als je een wat “stoerdere” look wilt! Ben jij meer girly? Dan is paars en roze de ideale combinatie voor jouw latex outfit!

Waar koop ik latex kleding

Doordat latex kleding weer helemaal in is is het helemaal niet meer zo moeilijk om het te vinden. Winkels waarbij je op het juiste adres bent zijn onder andere de zara, weekday, bershka, h&m, shein.com en noem het maar op! De website prettylittlething.com heeft zelfs een speciale latex collectie! Je kan ons een foto insturen van jouw latex outfit en wie weet sta jij op onze website! Zie ik jouw ook binnenkort glimmen in latex?