Uncategorized

Sneaker winnaar van het jaar

Je hebt ze dit jaar overal wel zien voorbij komen op straat en op social media. Natuurlijk heb ik het over de Jordan 1! Ze waren vroeger ookal super in, maar sinds dit jaar zijn deze sneaker van Micheal Jordan populairder dan ooit! In deze blog geven we je een aantal tips hoe jij je Jordan het beste kan combineren met jouw outfit!

Outfit 1: De streetwear look
Baggy jeans en oversized t-shirts hebben de strakke topjes en skinny jeans helemaal vervangen! Dit is dus de nieuwe mode en bij deze streetwear look kunnen een paar Jordans dus echt niet missen! Als je lekker voor basic gaat adviseer ik om de wit & zwarte Jordans aan te schaffen. Deze passen echt overal bij! Als je juist kleuren gaat dragen dan raad ik je aan om Jordans te kopen die aansluiten bij de kleuren van je outfit! Dus als je bijvoorbeeld zwart met geel gaat dragen dan passen de “Jordan 1 new love” hier perfect bij!

Outfit 2: De casual look
De streetwear look is voor meiden die houden van een stoerdere uitstraling. Ben jij daar niet zovan en houdt je meer van netjes? Dan kun jij je Jordans ook combineren met een oversized blazerpak! Dit is overigens ook de ideale oplossing als jij geen hak wilt dragen onder je blazerpak. Ook bij deze outfit is het leuk om kleuren te combineren of juist de kleur van je Jordans te laten aansluiten op je pak. Is de casual look iets voor jouw

Outfit 3: Waar koop ik Jordans?
Jordans zijn best moeilijk te vinden, omdat er meestal een eenmalige release is en deze weer in een flits is uitverkocht. Maar niet getreurd! Wij hebben een website voor jouw waar alle Jordans verkrijgbaar zijn, dus je hoeft nietmeer af te wachten voor een release! Bestel nu je jordan op: https://restocks.net/nl