Manieren-Kimono-Dragen-Vrouwen
Accessoires Damesmode Trendy

Verschillende manieren om een kimono te dragen

Een kimono is een prachtig kledingstuk dat je outfit helemaal compleet kan maken. Je kunt het combineren met rokken, jurken maar ook is het geschikt als hoogtepunt van je feestoutfit. Verder is het een functioneel product voor als je een dag naar het strand gaat. Combineer het met de mooiste tassen en accessoires zodat je outfit of the day niet beter kan.

Met wat kan ik een kimono goed combineren?

Een kimono is een echt multifunctioneel kledingstuk. Je kan het met diverse dingen goed combineren en dat zelfs in ieder seizoen. Zo kan je het bijvoorbeeld combineren met een rok, een jurk, op een feest en zelfs als je naar het strand gaat kan je dit product inzetten. Je kunt er dus veel verschillende kanten mee op. Dit is waarom vrouwen tegenwoordig Kimono’s kopen en dragen.

Combineren met een rok

Een kimono is heel goed te combineren met een rok. Als je kiest voor een basic kleur zoals zwart, wit of grijs is iedere kleur kimono een optie. Trek een topje aan en daar bovenop draag je de kimono. Je kunt kiezen voor een effen kleur of een vrolijke print als je er wat gezelliger uit wilt zien. Kies een bijpassende tas uit en je bent klaar om de dag te starten.

Kimono samen met een jurk

Veel vrouwen denken vaak dat een kimono niet goed samen gaat met een jurk. Integendeel juist, want het kan zorgen voor een geweldige outfit. Als je een basic jurk draagt kun je dat met een kimono juist opfleuren. Het liefst met een print dat er een beetje uitspringt. Denk bijvoorbeeld aan panterprint of bloemenprint. Een lekkere felle kleur kan natuurlijk ook. Een kimono waar je doorheen kan kijken is ook leuk, zo zorg je voor een spannend effect.

Een feestje met een kimono

In de meeste gevallen kiezen alle vrouwen voor een mooie jurk als ze naar een feestje gaan. Maar doe eens een keer iets anders. Als je binnenkort een feestje hebt en je wilt er bijzonder uitzien kies dan voor de kimono. Deze kan over de jurk heen gedragen worden zoals we dat net hebben besproken maar kan ook op een jeans met sneakers. Zo loop je er feestelijk maar ook comfortabel bij. Geniet van je avond!

Een dag naar het strand met een kimono

Er zijn ook verschillende kimonos te vinden die lekker luchtig maar ook transparant zijn. Deze kunnen heel goed worden gedragen over je zwemkleding en is gemakkelijk aan- en uit te trekken. Dat heeft dus twee voordelen. Je kunt het als eerst snel uitdoen om te gaan genieten van de zon en het water. Vervolgens kun je het weer aantrekken en gaan genieten van je favoriete drankje bij het strandtent. Het is namelijk de perfecte strandoutfit!